villkor

Saftsaft är en svensk onlinebutik erbjuder ett noggrant utvalt urval av kläder av märket fruit of the loop. Vi kombinerar funktionella vardagskläder med de perfekta kläderna för ert företag, där vi erbjuder möjligheten att trycka sin företagslogotyp eller något saftigt print. 

Utbudet av saftsaft-produkter kommer att växa under 2022, där vi kommer fokusera på en djärv, innovativ och tidlös form i kombination med vår kärlek till färger och dess kombinationer.

År 2021 började vi vår resa och har under tiden stadigt byggt upp vårt varumärke som bräddar vårt erbjudande ytterligare från systerföretaget inre studio där vi hjälper företag visuellt framhäva sitt märke. Hållbarhet har från början varit en av våra naturliga fokuspunkter för att visa vardagliga kläder till privatpersoner och företag. 

Vårt eget lilla hållbara initiativ är att samla och återanvända så mycket som det går. Tröjtryck, print och förpackningsanteckningar görs på vårt kontor för att minska avfall och överproduktion. Vi tror på att ge alla kartonger en andra, tredje eller fjärde användning, vilket innebär att du kan uppleva en liten rivning och slitage på både den yttre och inre förpackningen du får.

Med kärlek, 
Saftsaft

Anmäl dig för uppdateringar och nyheter över e-post.

© saftsaft